Enklere

Enklere

God oversikt over ringemålene dine og status.

 

Raskere

Raskere

Ringemål fjernes om ønska handling oppnås

 

Friere

Friere

Fordel ringemål og få flere til å hjelpe til.

Ringelister

Organiser ringerunder effektivt og fordel oppgaver på flere.

 

Ringelister holder oversikten

Organisasjoner må rutinemessig ha aktiv kontakt med medlemmer eller lokallag, og der er ringelister nyttig. Ringelister kan brukes for å ringe medlemmer som er aktuelle å ha med på sommerleir, lokallag som ikke har levert årsrapport og andre situasjoner.

Skjermdump av ringerunde

Når målet er nådd, fjernes personen fra lista

Dersom ringemålet når målet før personen blir ringt (f.eks. svarer på invitasjon til arrangement), vil personen bli fjernet fra ringelista.

 

Fordel ringemål

Ringemål kan fordeles på personer som sitter ulike steder, alt man trenger er internettilgang og telefon. Ringemålene arbeider selvstendig med sine tildelte ringemål. Man kan fordele ringemål tilfeldig eller basert på filter som geografi.

Statistikk gir forståelse

HyperSys holder oversikt over hver enkelt person som har tildelt ringemål og hvordan det går med arbeidet. Tilgjengelig statistikk er blant annet antall ringemål kontaktet, oppnådd positivt/negativt resultat, tid per samtale, tid per positive svar osv.

Svarte, svarte ikke…

Når man ringer, er det ofte slik at man ikke får svar eller at den man snakker med ikke har tid der og da. HyperSys lar deg registrere at personen ikke svarte eller avtale om å ringe tilbake på/etter et tidspunkt.

Integrert med IP-telefoni

HyperSys er integrert med IP-telefoni slik at man slipper å taste telefonnummer når man skal kontakte et ringemål, samt at man vet når telefonsamtalen startet.

Mange muligheter

Det er mange muligheter med et ringelistesystem. For eksempel kan man bruke det for å purre på kontingenter, svar på deltakelse til sommerleir, levering av årsrapporter med mer.

 

Merk at denne funksjonen p.t. bare er tilgjengelig i HyperSys 1.