ENKELT Å TILPASSE

Skreddersy HyperSys etter din organisasjons behov

HyperSys er bygget med fleksibilitet ‘i ryggmargen’, og er lett å tilpasse for den enkelte organisasjon. Hver bruker, fra medlem til sentralt ansatt, får tilgang til verktøy og funksjoner basert på sin rolle i organisasjonen.

Tilganger justeres enkelt av organisasjonen selv. HyperSys kan brukes av både medlemsorganisasjoner og forbund, og gir mulighet for å skru av og på moduler, alt etter hvilke behov din organisasjon har. Det er flere innstillinger som lar organisasjonen skreddersy hvordan systemet skal oppføre seg.

PÅ DINE PREMISSER

Aktiver og deaktiver moduler som ønskelig, og sett opp hvilke informasjonsfelt som skal vises. Ulike roller har forskjellig tilgang. Logo, farger og lignende skifter dere ut som ønskelig – det er tross alt deres system.

PÅ DITT SPRÅK

Språk er en viktig del av identiteten, og medlemmer setter pris på kommunikasjon nærmest mulig seg selv. HyperSys leveres derfor på minst bokmål, nynorsk og engelsk, alt etter hva brukeren ønsker. Kommunikasjon kan tilpasses etter språkvalg.

INNEBYGGET OG API

En organisasjons nettside er dens ansikt utad. HyperSys lar dere integrere innmeldingsskjema, påmelding til arrangement og mer på deres egen nettside. Bruk våre ferdigløsninger eller programmer selv med vårt API.