Enklere

Enklere

Enklere hverdag med all informasjon tilgjengelig direkte i nettleseren.

 

Raskere

Raskere

Raskere utføring av oppgaver.

 

Friere

Friere

Alltid tilgjengelig!

Raskere rutineoppgaver med HyperSys

Vi mener et system bør gjøre oppgaver enklere og raskere å utføre. HyperSys er laget av utviklere som har lang erfaring i organisasjonslivet, både nasjonalt og lokalt.

 

Vi vet hva det betyr å være tillitsvalgt

Våre ansatte har selv vært generalsekretærer, styreledere, lokallagsledere, styremedlemmer osv i alt fra lokallag til nasjonale organisasjoner, europeiske organisasjoner og paraplyorganisasjoner. Vi tenker stadig over hva som “hadde gjort livet vårt enklere”, og tar med oss organisasjonsforståelse inn i utviklingsarbeidet samtidig som vi hører på hva brukerorganisasjonene ønsker.

 

Vi vet at rutineoppgaver tar tid

Som tillitsvalgte vet Unicornis’ ansatte at rutineoppgaver er noe av det som kan “sluke” mest ressurser i organisasjoner uten at det synes. Vi har derfor satt fokus på akkurat dette, for å minske tiden som brukes på rutineoppgaver.

 

La oss frigjøre arbeidstiden din

HyperSys er utviklet for at tillitsvalgte skal bruke mindre tid på administrasjon og mer tid på å skape aktivitet. Dette gjør vi blant annet ved å hele tiden stille oss spørsmålet “hva kan vi automatisere her?” og “hvilke verktøy hadde gjort dette enklere?”. Små ting som at HyperSys lager en fil som kan lastes opp i nettbanken for å betale ut støttemidler eller reiserefunderinger eller at du kan trykke på en knapp og det sendes et brev i posten gjør organisasjonsarbeidet hakket enklere.