Enklere

Enklere

Enklere hverdag med all informasjon tilgjengelig direkte i nettleseren.

 

Raskere

Raskere

Raskere utføring av oppgaver.

 

Friere

Friere

Alltid tilgjengelig!

Friere organisasjonshverdag

Vi mener at tillitsvalgte fra lokalt til sentralt bør ha tilgang til informasjon der de er, når de trenger det. HyperSys gjør dette mulig, og frigjør arbeidstid for sentralleddet.

 

Alltid tilgang til det du trenger

Et nettbasert system gir deg tilgang til deg du trenger når du trenger det der du er. En lokallagsleder må ikke lenger kontakte sentralleddet for å få tilsendt informasjon. En nylig påtroppet styreleder kan lett gå inn og se hva styremedlemmer tidligere har gjort, hvilke midler man har fått og hvilke oppgaver som må løses.

 

Fordel oppgaver på flere

Med HyperSys flyttes mange arbeidsoppgaver fra den fysiske kontorpulten til “nettskyen”. Dette gjør det enklere å la andre ta del i arbeidet uavhengig av hvor de er. Dette gjelder både for lokallag og sentralt.

 

Bruk våre tjenester, eller velg selv

Det er mange som bruker HyperSys, og vi har forhandlet fram gode fellesavtaler for alt fra SMS-utsending til betalingsløsninger og mer. Dersom du ønsker å sende et brev kan du velge å la Unicornis skrive ut og postlegge det eller å gjøre det selv. Du kan velge å bruke vår bankløsning eller å benytte deres eksisterende bank (og fortsette å betale gebyrer for det). Du har valget.

Det er dine data

Selv om Unicornis drifter systemene med dine data på, er all informasjon som lagres hos oss ditt. Du står fritt til å når som helst ta med deg dette til en annen leverandør eller et annet system.