Enklere

Enklere

Skjema på organisasjonens nettside kobles direkte til medlemsregisteret.

 

Raskere

Raskere

Medlemmet får opp betalingsinformasjon direkte på skjermen.

 

Friere

Friere

Ikke behov for manuell oppfølgning av nettinnmeldinger.

Innmelding

Enkel og rask innmelding med mindre manuell oppfølgning.

 

Enkel innmelding på nettside

Innmeldingsskjemaet er koblet direkte til HyperSys, og medlemmet legges direkte inn i databasen med mindre hun/han allerede er medlem. Det er ingen behov for organisasjonen å manuelt legge inn informasjon om personen eller sende ut kontingentkrav, alt skjer av seg selv.

 

Lag skjemaet som organisasjonen ønsker

Alle organisasjoner er unike, og organisasjonen kan selv lage innmeldingsskjemaet som man ønsker. Det kan til og med være forskjellig for ulike medlemskapstyper. Med en enkel skjemabygger lages og testes skjemaet før det på få minutter kan legges til på nettsiden. Om ønskelig kan man lage et langt skjema som henter inn mye informasjon, eller et enkelt skjema med bare det nødvendigste av personalia. Det er også mulig å legge til familiemedlemmer, valg av lokallag, med mer som felt.

 

Innmelding via SMS

Med SMS kan man melde seg inn. Dersom systemet får nødvendig personalia legges medlemmet inn fullstendig, hvis ikke markeres det til oppfølgning.

 

Betalingsinformasjon direkte på skjermen

Betalingsinformasjon vises automatisk på skjermen. Bankoverføring, kredittkort, SMS og kontant er blant betalingsalternativene som støttes.

 

Registrer verver

Legg til vervefelt og la medlemmene opptjene vervepoeng!

 

Merk at enkelte funksjoner som er beskrevet kan være under utvikling.