Enklere

Enklere

Integrert fakturamodul med automatisk opprettelse av faktura og purringer.

 

Raskere

Raskere

Umiddelbar oversikt over utestående faktura med oppfølgningsvalg.

 

Friere

Friere

Fakturamottaker kan betale på den måten som passer han/henne.

Fakturering

Effektiv fakturamodul som brukes av alle andre moduler gir sentral fakturering med minimalt arbeid.

 

Fakturering med deres profil

Organisasjonen velger selv profil som ønskes på faktura, og kan velge mellom flere ulike utforminger – blant annet med og uten F60 (“gul girodel nederst”). I tillegg kan det legges til logo og annen grafikk samt tilpasse fakturateksten som kommer på fakturaen – basert på type faktura.

 

Spar penger og miljøet med smart utsending

HyperSys støtter smart utsending av faktura. Som førstevalg velges e-post, deretter SMS. Som sistevalg er det papirfaktura i posten. Det er mulig å sette opp en automatisk eskalering slik at man først forsøker det enkleste, så til slutt postutsending av organisasjonen selv eller via Unicornis’ automatiske print-og-send-tjeneste.

 

Velg betalingsløsning som passer dere

HyperSys støtter mange ulike betalingsmåter som for eksempel VISA, MasterCard, bankbetaling (OCR), tekstmelding (SMS), kontantbetaling til sentralt og lokalt (med innkreving av lokale betalinger til sentralt) osv. Det er mulig å bruke Unicornis’ standardavtaler og dermed ikke betale noen faste kostnader for å ha betalingstjenestene tilgjengelig eller bruke egne.

 

Hold oversikten

Bruk filter og rapportverktøy for å holde oversikten av fakturaer. Handlinger som eksportering av data og koblinger til meldingssending er naturligvis lett tilgjengelig.

 

Automatisk kreditering

Medlemskap kan automatisk krediteres ved nyttår.

 

Håndtering av ukurante betalinger

Dersom en betaling ikke kan løses automatisk, for eksempel ved betaling av for mye eller for lite, er verktøy som registrering av overskytende som donasjon tilgjengelig.

 

Merk at enkelte funksjoner som er beskrevet kan være under utvikling.